Traffic management2023-01-26T10:12:10+01:00

Traffic management

Het verlengstuk van uw organisatie

Het uitbesteden/inkopen van grafische productie opdrachten (en vooral: het nauwgezet opvolgen ervan), vergt veel tijd en inspanning. Té veel, meestal. Marketeers, communicatie-/reclamebureaus en evenementenbureaus hebben “wel wat beters te doen” dan drukkers (of andere grafische specialisten) achter de vodden zitten en kwaliteit te beoordelen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Traffic Management

De functie van “trafficmanager” bestaat bijna niet meer binnen de bureauwereld, en wordt vaak vervuld door mensen die te druk, te duur of onvoldoende grafisch onderlegd zijn. Maar inkoop en begeleiding van grafische producten vraagt wél om diepgaande kennis! Kennis van grafische processen en planningen, continue monitoring en opvolging, een vooruitziende blik voor mogelijke problemen, scherpe kwaliteitscontrole en een accurate communicatie richting de producent.
En de klant…

Dit is ons vak. Dit is wat wij doen. De hele dag!

Niet verrassend dus, dat ook grafische bedrijven én communicatie- of marketingbureaus onze dienstverlening waarderen.
We adviseren op technisch gebied, onafhankelijk van (een beperkend) machinepark. We zoeken uit, calculeren, schrijven het voorstel voor uw klant, komen met opties en bedenken alternatieven. Uw klant hoeft niets anders te doen dan kiezen voor de door u aangedragen opties – en vergeet daarbij uw concurrent.

Aansluitend begeleiden wij voor u de opdracht. Met oog voor kwaliteit en zorg voor stipte en punctuele naleving van de gedane beloftes… Terwijl u alweer uw volgende creatieve traject ingaat!

Incido als uw verlengstuk

Maak ons tot uw ervaren en gedreven verlengstuk. U voegt direct een enorme hoeveelheid kennis en ervaring toe aan uw dienstverlening, waardoor u uw klanten nóg optimaler van dienst kunt zijn. Wij opereren naar wens op de achtergrond, waarbij alle communicatie via u verloopt. Of er is rechtstreeks contact met uw klant, discreet en betrouwbaar uiteraard en indien gewenst uit uw naam!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant