Arbeidsrecht abonnement

Arbeidsrecht abonnement voor nieuwsbrief

Voor haar opdrachtgever Kantoor Mr. Van Zijl verwerkt onze klant Schwung Reclame wekelijks de nieuwsbrief Arbeidsrecht Actueel. Een digitale uitgave vol tips, trends en wetenswaardigheden op het gebied van het arbeidsrecht. Altijd actueel geschreven op basis van van recente rechterlijke uitspraken.

Aanmelden voor een Arbeidsrecht-abonnement kan de geïnteresseerde op verschillende manieren doen. Zoals bijvoorbeeld via de antwoordkaart in de folder.

De folder

Incido produceert voor onze klant de folder “Arbeidsrecht abonnement”. Deze folder geeft informatie over de nieuwsbrief en haar abonnementsvormen. Met de geïntegreerde aanmeldingskaart kan men zich opgeven als abonnee!

De productie

Bij een bedrijf als advocatenkantoor Van Zijl past een hoogwaardige uitstraling. Vanzelfsprekend werken wij altijd toe naar een optimale kwaliteit. En bij kwaliteit hoort óók dat we rekening houden met de wensen van de klant. Dus ons advies passen we aan aan deze wensen en dat resulteert bij deze productie in;

  • De folder wordt gedrukt op extra stevig papier
    Waardoor de geïntegreerde antwoordkaart ook met de normale post mee kan
  • Wij voorzien het drukwerk we van persvernis
    Hiermee voorkomen we het overzetten van de inkten
  • En… we gebruiken daarvoor speciale beschrijfbare vernis
    Zodat de antwoordkaart met balpen ingevuld kan worden!

Na het drukken rillen en perforeren we de folders. Dit gebeurt we in één machine-doorgang. De afscheurperforatie is stuitend, waardoor een uitscheurbare antwoordkaart ontstaat.

Advies en productie

Onze adviezen zijn nooit stuitend. Maar wel altijd overvloedig en vrijblijvend!

En dat geldt voor welke productie ook. Groot, klein, eenvoudig of complex. We denken altijd mee en we bekijken altijd alle opties. Ook voor u, ook met u. Uitproberen? Bel of mail ons direct even! Dan overleggen we, denken we mee en maken de mogelijkheden inzichtelijk.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES