Webdesign2023-01-26T10:14:52+01:00

Webdesign

Sta 24/7 paraat; blijf online!

Online aanwezigheid is niet uitsluitend een ‘must’ voor webwinkels. Ook ondernemingen met traditionele verkoopkanalen of een statischer producten- of dienstenaanbod, kunnen zich de afwezigheid op het world wide web niet veroorloven.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Inventarisatie

Aan de bouw van een website of -shop gaat een grondige inventarisatie vooraf. In een goed gesprek krijgen wij zicht op de wensen en eisen die nu en/of in de nabije toekomst gerealiseerd dienen te worden. Hierbij zijn we scherp op alle vragen; vaak is de lijst met wensen lang, maar even zo vaak zijn bepaalde wensen niet in eerste aanvang noodzakelijk, danwel verhogen de kosten van de bouw onevenredig. We adviseren daarin en samen sparren we naar de optimale uitvoering toe.

Technieken

Het bepalen van de techniek waarin de website gebouwd of geprogrammeerd dient te worden, doen wij in overleg met onze developers: de bouwers of programmeurs die het technische deel van de ontwikkeling uitvoeren. Het kiezen van het meest-passende fundament (bijvoorbeeld in welk CMS gaan we ontwikkelen) bepaalt in hoge mate de efficiency waarmee we de wensen en eisen kunnen implementeren.

Vormgeving

Zozeer als de techniek dient te kloppen, mag de “voorkant” (het zichtbare deel voor uw bezoeker) niet achterblijven. We doorlopen altijd een grafisch ontwerptraject vóórdat de bouw begint. Dat kan eenvoudig en kort zijn, of we doorlopen een diepgaand ontwerptraject, ingrijpend op de huisstijl van het bedrijf. We kijken naar het doel van de site, de schaalbaarheid en de omvang van de onderneming – en passen daar het traject op aan.

Content

Uw boodschap, assortiment of dienst overbrengen aan de bezoeker is de voornaamste stap om uw doelen te bereiken. Hier dragen teksten, beelden en interactieve content aan bij. Afhankelijk van uw wensen adviseren we u daarin en samen bepalen we wie voor welke content zorg draagt;
-Onze ervaren tekstschrijvers kunnen worden ingeschakeld voor het schrijven van tekstuele content
-Indien u of bijvoorbeeld uw marketing-afdeling zelf teksten aanlevert, kunnen wij deze redigeren
SEO-optimalisatie maakt onderdeel uit van onze diensten op zowel uw eigen, als door ons geschreven teksten
-Beeldmateriaal kan worden aangeleverd, in overleg met ons – maar fotografie kunnen we ook voor u verzorgen
-Dit alles geldt uiteraard ook voor overig beeldmateriaal zoals illustraties, filmproducties, integratie van Social Media, etc.

Complexe technieken

Technische oplossingen die uit de inventarisatie naar voren zijn gekomen kunnen bestaan uit zaken als de inrichting van een database-structuur (denk aan een productdatabase voor een online catalogus, een webshop, een technisch informatie management systeem), koppelingen naar externe partijen of uw eigen administratiesysteem of bijvoorbeeld een online calculatiesysteem. Van eenvoudige modules tot complexe maatwerkoplossingen; onze bouwers, programmeurs en gespecialiseerde techneuten verzorgen het!

Zoekmachinemarketing (SEO)

Zodra de site klaar is om gevuld te worden, bepalen we samen met u hoe uw zoekmachine-optimalisatie kan worden ingericht. Dit begint met SEO-optimalisering tijdens en direct na de bouw. Maar het onderhouden hiervan zodra we live zijn gegaan, teneinde hoog in de zoekresultaten te verschijnen, is van groot belang en kan door uzelf of één van onze specialisten worden bijgehouden – of we doen het samen! Geheel naar uw wensen stellen we een dienstenpakket samen.

SSL / https

Standaard installeren wij voor u een SSL-certificaat en maken op die manier uw website https-toegankelijk. Uw bezoeker ziet daardoor het “slotje” en wéét dan dat u het écht bent. Dat wekt vertrouwen in deze tijden van hackers, skimmers, fishers en anderen met slechte bedoelingen!

Onderhoud

Updates (van veiligheidsinstellingen en functionaliteiten) dienen absoluut te worden bijgehouden. Doet u dat niet, dan kan uw website uiteindelijk onveilig of instabiel worden. U kunt dit zelf bijhouden, echter realiseert u zich dat updates uw website geheel of gedeeltelijk kunnen beschadigen. Indien gewenst repareren wij dat voor u, maar…. better safe than sorry.
Laat u het updatebeheer aan ons over, dan nemen wij preventieve maatregelen om het “uit de lucht gaan” van uw site te voorkomen. We maken backups, we houden periodiek de updates bij en we repareren eventuele beschadigingen.

Overigens… In onze onderhoudscontracten zit altijd inbegrepen, het doorvoeren van kleine aanpassingen in content. Wilt u dus zelf niet teveel tijd steken in het beheer van de website, dan kunt u op deze manier toch kleine wijzigingen door (laten) voeren, waardoor uw site actueel blijft!

Hosting

Incido beheert domeinnamen, DNS én de hosting van websites op haar eigen serverruimte bij onze hostingpartner. Razendsnel richten wij uw pakket in en installeren de noodzakelijke applicaties. Mailafhandeling kan over onze servers lopen maar in overleg met u(w automatiseerder) ook op een andere wijze worden ingericht. Goed te weten: ons datacenter wordt gevoed met uitsluitend groene stroom en CO² uitstoot wordt gecompenseerd.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant