Mailinghandling2023-04-03T12:04:07+02:00

Mailinghandling

Uw “visitekaartje” op de mat

Als uw envelop, pakketje, brochure of tijdschrift bij uw ontvangers op de mat valt, wilt u dat dit perfect gebeurt. De variabele gegevens moeten kloppen en de inhoud met zorg verwerkt – dus de mailinghandling laat u door Incido verzorgen!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Mailinghandling: elk exemplaar is even belangrijk

Het maakt niet uit of het om een kleine mailing van enkele tientallen stuks gaat of om een mailing met miljoenen ontvangers. En ook niet of dat het een brief is, of een kostbaar pakket. De mailing vertegenwoordigt uw bedrijf. En dat moet te allen tijden met zorg, aandacht en dus correct verwerkt worden en goed verzorgd naar de post of verspreider gaan.

Als u er ook zo over denkt dan hebben we een klik!

Verwerking, handling, fulfillment; u mag het noemen zoals u wenst. Voor ons is uw mailing niet minder dan een zeer belangrijk visitekaartje, waar met veel zorg mee omgesprongen dient te worden. Het afbreukrisico is tenslotte groot!

Van eenvoudige opdrachten, waarbij wij adresseren en sealen, tot uiterst complexe mailings met veel gepersonaliseerde onderdelen en zichtcontrole. En van het ompakken van producten tot het vullen van displays: we kunnen het, we doen het, we zijn er bedreven in en we doen het zorgvuldig!

Mailinghandling en het milieu

Oók bij de verwerking van mailings dient er aandacht voor het milieu te zijn. Er wordt vaak gewerkt met grote volumes en heel vaak voor particulieren. Niet alléén voor uw uitstraling, de publieke opinie, kan een milieuvriendelijker mailing uw imago goed doen. Denk vooral ook aan het lijdend voorwerp zelf: het milieu.
Folies van PE zijn goedkoop, maar vreselijk slecht voor het milieu.

Mailinghandling in biofolies

De keuze voor een milieuvriendelijker folie kan een goede oplossing zijn. Biobased (minder milieubelastend) of liever zelfs biologisch afbreekbare folie (valt uiteen zonder negatieve impact op het milieu). Incido was de eerste in Nederland die ruim 15 jaar geleden begon met het verwerken van biologisch afbreekbare folies, geproduceerd uit maiszetmeel. Destijds lieten wij dit materiaal op speciale fabrieksaanmaak uit België komen en hielden het materiaal in geconditioneerde opslag. We pionierden op seal-straten om het materiaal te laten sealen. Inmiddels hebben we volop ervaring met dergelijke folies, tegenwoordig vaak geproduceerd uit suikerriet.

Informeer naar onze mogelijkheden om ook uw mailing op een minder milieubelastende wijze te verwerken!

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Natuurlijk zijn wij ook volledig op de hoogte en ingericht op de AVG wetgeving die in mei 2018 officieel van kracht werd. Als verwerker van uw data houden wij ons aan deze wetgeving. Tevens kunnen wij u als eigenaar/ verantwoordelijke van de data instrueren bij het op de juiste manier archiveren/ bewaren van uw data.
Zodat ook u aan de privacywetgeving voldoet!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant