Vanaf heden: STM in de kiosk

Vanaf heden ook verkrijgbaar in de betere kiosk: Speciaal Transport Magazine. Een tijdschrift vol interviews, eigen reportages, foto’s en informatie over trucks, trailers en techniek. Kortom: het tweemaandelijkse leesvoer voor de gehele transportwereld!

Het magazine verschijnt zes maal per jaar en is daarmee een echte must-have voor liefhebbers van speciaal transport. En dankzij STM in de kiosk nu voor iedereen vrij beschikbaar!

Uniek: reportage over Van der Vlist

In deze editie een uitgebreide bedrijfsreportage over Van der Vlist. Dat is een grote, bekende speler in exceptioneel vervoer. Uniek, omdat dit bedrijf doorgaans in de luwte van haar eigen werkzaamheden opereert. Men treedt niet vaak op de publicitaire voorgrond waardoor dit artikel extra interessant is.

Daarnaast artikelen o.a. over Iveco, aandacht voor regels rondom landbouwverkeer, de vaste rubrieken en veel, heel veel meer!

Incido, dienstverlening en magazines…

Incido verzorgt al jaren het drukwerk, de handling én de postverzending naar de abonnees van dit blad. Want ja: ook een abonnement is af te sluiten (kijk op www.speciaal-transport-magazine.com). Zoals gebruikelijk drukken we met onze kwaliteitsgaranties, verwerken we de mailing zorgvuldig én bezorgen we het blad stip op de mat van iedere abonnee. Daardoor heeft de uitgever geen omkijken naar deze activiteiten en kan zijn aandacht richten op zijn core: content.

Overigens, goed om te weten: met onze postale bezorging besparen wij onze klant elke editie opnieuw een interessant bedrag aan portokosten…!

Gaat of wilt u ook een magazine uitbrengen? Wilt u net als STM in de kiosk? ’t Wordt geen zware last als u ons erbij betrekt.
Van bladformule tot postverzending: Incido wijst u de weg!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES