Missie & visie

Onze missie

Incido werkt vanuit openheid en vertrouwen aan structurele relaties met (grafisch) inkopers, marketing-managers en andere communicatie specialisten, facility managers, traffic managers en zelfstandig ondernemers, met als doel op een adequate wijze in te springen op de grafische behoeften van de organisaties waarvoor deze mensen werkzaam zijn.

Onze visie

Bij Incido staan, naast de klant zelf, persoonlijke betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en kwaliteitswaarborg steeds centraal. Naar ons idee is dit de enige manier om vertrouwen te wekken en door klanten, maar ook door leveranciers, als een betrouwbare, eerlijke en prettige zakenpartner geaccepteerd te worden.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Eén aanspreekpunt voor uw complete grafische behoefte

Incido is méér dan een leverancier met kennis van zaken op grafisch gebied. Grafische dienstverlening is onze business, maar onze persoonlijke benadering maakt het vertrouwen.
Wij willen bewijzen dat wij ook úw vertrouwen waard zijn…

…niet alleen vandaag, maar ook op langere termijn!

Met méér dan 50 jaar parate kennis en ervaring in de grafische dienstverlening, besparen wij al bijna 25 jaar tijd, stress én geld bij onze klanten. Dat doen we bijvoorbeeld door kostenbesparing op o.a. drukwerk en door zorgen uit handen te nemen. Uiteraard met de garantie van een marktconforme prijs en het punctueel nakomen van afgesproken planning en kwaliteit.

Incido: volledig in úw element

Voor u zijn zaken als drukwerk en grafische inkoop slechts een onderdeel van uw werkzaamheden. Een element, zogezegd.
Voor ons is het grafische vak volledig ons werk. En dat helpt u om prettig te werken en zich volledig te storten op uw business!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL