Grondwerk Zomer 2019

Grondwerk: gemáákt voor professionals

Het magazine Grondwerk is een uitgave van onze klant Staad B.V. in samenwerking met ELM Bouwmachines. Haar doelgroep bestaat uit professionals en geïnteresseerden in grondverzet. Met in deze editie het thema “Vernieuwing” produceerden wij, samen met onze klant, wederom een dynamische en veelzijdige uitgave van het populaire magazine!

Productie: met professionals

De productie van dit blad geschiedt onder de bezielende leiding van Staad en ELM. Zij leveren enthousiasme, marktkennis én productkennis van Doosan. Daarmee worden wij geholpen om de soms chaotische (en daardoor uiterst productieve) redactievergadering om te zetten in een wederom succesvolle editie!

In de rol van bladmanager/ redactiecoördinator, zitten wij de redactievergadering voor. Dankzij de door ons opgestelde productieplanning weet eenieder waar hij aan toe is. Daarnaast stemmen wij zaken als fotografie, tekstschrijvers en vormgeving op elkaar af. De klant levert haar eigen tekstuele input, en de rest produceren wij!

Halfweg de vormgeving ontvangt de klant tussentijdse proeven, totdat het blad voor 99% gereed is. Daarna leest en corrigeert onze eindredacteur alles nog een keer grondig door. Tenslotte wordt een definitieve “go” gegeven.

En dan… drukken, verzendklaar maken en posten!

Ook het drukwerk wordt verzorgd door Incido. Nakomen van de planning én kwaliteitscontrole zijn hier onze speerpunten, zodat de klant daar geen omkijken meer naar heeft. Zodra het drukwerk gereed is, maken wij het blad verzend-gereed. Daarbij volgen we uiteraard alle hiervoor geldende AVG-richtlijnen. Tenslotte verzenden wij het blad in binnen- en buitenland, waardoor we voor de klant flink besparen op de portokosten.

Incido en haar dienstverlening…

Hierboven ziet u in optima forma de rol die Incido kan spelen. Als een spin in het web, regelend en coördinerend, waardoor wij de klant optimaal ondersteunen. Met als resultaat een succesvol magazine. Een magazine waarover wordt gepraat, waarom wordt gevraagd, waarnaar wordt uitgekeken.

Interesse? Meer informatie?
Een e-mail of belletje zijn zó gepleegd natuurlijk… laat dat een lichte inspanning voor u zijn om zich daarna te kunnen ontspannen!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES