Gekleurde elastieken

Standaard producten

Met regelmaat worden wij benaderd door onze klanten met een specifieke vraag over niet-maatwerk producten. We zijn een grafisch inkoopbedrijf, dus dat betekent ook dat wij een enorm netwerk hebben. En niet iedereen zit erop te wachten om het halve internet af te zoeken naar een bepaald product, zoals bijvoorbeeld gekleurde elastieken.

Elastieken in alle kleuren

Het komt nogal eens voor dat men, bijvoorbeeld voor een mailing, een bijzondere verpakking of een andere uiting, op zoek is naar een specifieke kleur elastiekjes. Dun, dik, rood, geel, groen… bedenk het maar. Ook in dit soort gevallen kunt u gewoon bij ons terecht. U vertelt wat u nodig heeft en wij komen met de mogelijkheden. Ons netwerk is groot, dus ook voor alle soorten en maten gekleurde elastieken belt u ons maar!

Gebruik onze flexibiliteit

Dus… wilt u niet langdradig zoeken naar gekleurde rubberen bindertjes? Maar gewoon zeggen wat u nodig heeft en lekker verder met uw werk? Geniet van de flexibiliteit van one-stop-shopping door even een belletje te plegen of ons een mailtje te sturen. Wij zorgen dat u graag en snel weer bij ons terugkomt – alsof u aan een elastiekje zit!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES