coronascherm corona spatscherm winkel

Corona beSCHERMing in de winkel

We schrijven Maart 2020. De wereld stond op zijn kop. Corona was het enige dat nog belangrijk was. En hield ook onze gemoederen bezig.

Onze klant Albert Heijn Rijen vroeg ons met spoed mee te denken over extra veiligheidsmaatregelen tussen de kassa-rijen. Dit als aanvulling op het contactloos betalen, het verplichte “deurbeleid”, het verplaatsen van de vulploegen naar de avonden, de veiligheidshesjes, etc.
Het resultaat: een fraai en professioneel Corona scherm!

Zelf knutselen of een professioneel Corona scherm

Ons advies: ga niet zelf knutselen. Wij bedenken razendsnel een fraaie en duurzame maatwerk-oplossing. In dit geval een Corona scherm van glashelder transparant flexibel kunststof! Een lap van 4,5 meter lengte, professioneel voorzien van een tunnelzoom aan zowel de boven- als aan de onderzijde. De aluminium buizen fungeren bovenaan als drager van het scherm en onderaan houdt deze het scherm strak gespannen.

Woensdag het idee, donderdagavond hing het scherm. Dát is snel handelen.

Hulp nodig – snel, spoed of… nu?

Laat u uw klanten ook graag veilig in de rij staan? Of heeft een een soortgelijk vraagstuk, maar komt niet op een lumineus idee?
Verspil gewoon geen kostbare tijd en energie meer. Neem “contactloos” contact met ons op via mail of telefoon zodat we u snel kunnen helpen!

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES