coronascherm corona spatscherm winkel

Corona beSCHERMing in de winkel

We schrijven Maart 2020. De wereld stond op zijn kop. Corona was het enige dat nog belangrijk was. En hield ook onze gemoederen bezig.

Onze klant Albert Heijn Rijen vroeg ons met spoed mee te denken over extra veiligheidsmaatregelen tussen de kassa-rijen. Dit als aanvulling op het contactloos betalen, het verplichte “deurbeleid”, het verplaatsen van de vulploegen naar de avonden, de veiligheidshesjes, etc.
Het resultaat: een fraai en professioneel Corona scherm!

Zelf knutselen of een professioneel Corona scherm

Ons advies: ga niet zelf knutselen. Wij bedenken razendsnel een fraaie en duurzame maatwerk-oplossing. In dit geval een Corona scherm van glashelder transparant flexibel kunststof! Het resultaat was een lap van 4,5 meter lengte, welke wij op professionele wijze hebben voorzien van een tunnelzoom aan zowel de bovenzijde als aan de onderzijde van het doek. Dankzij de aluminium buizen, die aan de bovenzijde fungeren als drager van het scherm en aan de onderzijde het scherm strak gespannen  houdt, krijgt de winkel een professionele en betrouwbare uitstraling.

Woensdag het idee, donderdagavond hing het scherm. Dát is snel handelen.

Hulp nodig – snel, spoed of… nu?

Laat u uw klanten ook graag veilig in de rij staan? Of heeft u, ook na het “Corona-tijdperk”, een soortgelijk vraagstuk – maar komt niet op dat lumineuze idee?
Verspil gewoon geen kostbare tijd en energie meer. Neem (al dan niet “contactloos”) contact met ons op via mail of telefoon zodat we u snel kunnen helpen!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES