Boek "Bos en Klimaat"

Boek “Bos en klimaat”

Dit nieuwe boek “Bos en klimaat” van Simon Klingen (klingenbomen.nl), bekend van het boek “Twaalf boslessen” (2017) beschrijft op uiterst toegankelijke wijze de rol van een bos bij het tegengaan van klimaatverandering.

Advisering en uitvoering

Onze directe klant in deze, reclamebureau Stip Grafisch Ontwerp, baseerde de uitvoering van het boek “Bos en klimaat” op de eerdere producties “Twaalf Boslessen”. Dit was tenslotte een bewezen succesvol concept; de beide flappen aan het omslag geven het boekje extra body en daardoor een luxere uitstraling. Daarnaast benutte het bureau deze extra communicatieruimte perfect, met een klein uittreksel van het boek op de ene flap en een introductie over de auteur, de heer Klingen, op de andere flap. Het binnenwerk leest prettig dankzij het (licht getinte) romandruk papier.

Ziet u de bomen of het hele bos?

Veel mensen werken aan een eigen boek. Het zelf maken en uitbrengen van een boek wordt tenslotte steeds toegankelijker. Toch is het lastig om door alle bomen het bos te zien. Incido helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Vormgeving, eindredactie, drukken, hulp bij uitgeven…. Voor u een heleboel bomen, maar voor ons een bos waar we dagelijks in wandelen! Neem dus gerust contact met ons op voor een handje hulp.

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES