Boek "Bos en Klimaat"

Boek “Bos en klimaat”

Dit nieuwe boek “Bos en klimaat” van Simon Klingen (klingenbomen.nl), bekend van het boek “Twaalf boslessen” (2017) beschrijft op uiterst toegankelijke wijze de rol van een bos bij het tegengaan van klimaatverandering.

Advisering en uitvoering

Onze directe klant in deze, reclamebureau Stip Grafisch Ontwerp, baseerde de uitvoering van het boek “Bos en klimaat” op de eerdere producties “Twaalf Boslessen”. Dit was tenslotte een bewezen succesvol concept. De beide flappen aan het omslag geven het boekje extra body en daardoor een luxere uitstraling (zie over dit onderwerp ook ons bericht over het boek Grip op je cyclus). Daarnaast benutte het bureau deze extra communicatieruimte op het verlengde omslag perfect. Op de ene flap met een klein uittreksel van het boek. En een introductie over de auteur (de heer Simon Klingen) op de andere flap. Het binnenwerk leest prettig dankzij het (licht getinte en iets opdikkende) romandruk papier.

Ziet u de bomen of het hele bos?

Veel mensen werken aan een eigen boek. Het zelf maken en uitbrengen van een boek wordt tenslotte steeds toegankelijker en steeds meer mensen hebben de aandrang om hun levenservaringen op papier te zetten. Toch is het lastig om in drukkersland door alle bomen het juiste bos te zien. Incido helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Denk daarbij aan de vormgeving, eindredactie, het drukken, hulp bij uitgeven…. Voor u een heleboel bomen, maar voor ons een bos waar we dagelijks in wandelen! Neem dus gerust contact met ons op voor een handje hulp.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES