Boek “Twaalf boslessen”

Simon Klingen (klingenbomen.nl) schreef dit ongelooflijk leuke boek “Twaalf boslessen”. Het boekje bevat twaalf lessen over bosbeheer en geeft daarmee de lezer een goed beeld van het mooie – maar complexe werk van de bosbeheerder.
[Edit oktober 2020] Inmiddels is de vierde druk van het succesvolle boek “Twaalf boslessen” in productie gegaan!

Uitvoering van het boekje

Onze klant Stip Grafisch Ontwerp is de ontwerper van het boek “Twaalf boslessen” en gaf het boekje vorm met twee verlengde omslagflappen. Dergelijke verlengde en naar binnen geslagen flappen geven duidelijk een meerwaarde aan een boek, want de effecten hiervan zijn;
  • Er ontstaat veel extra communicatie-ruimte op het omslag
  • De lezer krijgt het gevoel van een full colour bedrukte omslag-binnenzijde
  • Het omslag krijgt meer ‘body’ en dus extra gevoelswaarde
Voor het in zwart/wit gedrukte binnenwerk maakten we, voor een optimale leesbaarheid, gebruik van licht-getint romandruk papier. Romandruk papier spiegelt niet, geeft een fijn contrast tussen tekst en achtergrond en is bewezen goed als leespapier.
Twaalf boslessen is wederom een productie om trots op te zijn!

Twaalf grafische lessen?

We kunnen u wel méér dan twaalf lessen geven over het verzorgen van boekdrukwerk. Of zaken als de vormgeving ervan, de eindredactie van de teksten, of…

Maar voor al die mensen die werken aan een eigen boek of bureaus die voor een klant werken aan een boek is daar Incido! Het in eigen beheer maken en uitbrengen van een boek wordt tenslotte steeds toegankelijker, maar het blijft lastig om door alle bomen het grafische bos te zien.

Incido helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Vormgeving, eindredactie, drukken, hulp bij uitgeven…. Voor u een dozijn dingen om aan te denken, voor ons nog geen 12 punten op onze checklist!

Neem dus gerust contact met ons op voor wat hulp, zodat ook uw productie professioneel en optimaal geproduceerd de verkoop in kan.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES