Welkomstmap voor nieuwe huurders

Fien Wonen: alles netjes voor elkaar

Woningcorporatie Fien Wonen “helpt bewoners met slimme oplossingen goed te wonen“. De corporatie kijkt naar wat wél kan evenals naar hoe dingen beter kunnen voor haar huurders. Alles is dus netjes voor elkaar en nieuwe huurders komen in een warm nest terecht. Mede dankzij details als deze welkomstmap voor nieuwe huurders!

Oude map voldeed niet

De map bestond reeds, maar kon door de smalle rug niet voldoende documenten bevatten. Het gevolg daarvan was, dat de bewoners hun huurdocumenten niet netjes bij elkaar konden bewaren. Hierdoor verloor de map eigenlijk een beetje haar waarde. Dat moest worden opgelost!

Gemak voor de bewoner

Op verzoek van onze klant Fien Wonen hebben we de vormgeving van de map intact gelaten, maar de werktekening en het ontwerp dus digitaal uitgebreid met een extra brede rug. Dankzij deze bredere rug kan de map veel meer documenten bevatten waardoor de bewoners hun huurbescheiden weer netjes bij elkaar kunnen houden. Voor deze werkzaamheden zetten wij onze DTP-afdeling aan het werk, die ook zelfstandig opereert onder de naam DTPinc.

De uitvoering

We hebben deze welkomstmap voor nieuwe huurders gedrukt op een extra slimme manier, waardoor we druktechnisch een fraaiere uitstraling konden creëren en tegelijkertijd de productiekosten verlagen. Vanzelfsprekend hebben we een nieuw stansmes moeten maken, aangezien de oude vorm was uitgevoerd zonder brede rug. De mappen zijn veredeld met matlaminaat aan de buitenzijde, hierdoor wordt de uitstraling fraaier en het beschermd de map daarnaast enigszins tegen vocht en vuil.

Heeft uw organisatie ook documenten of grafische producten, die met behoud van uitstraling aanpassing behoeven? Dat soort zaken pakken wij kundig en met respect voor uw huisstijl aan. Niet zomaar even wat rommelen, maar technisch correct. Even overleggen? Mail of bel direct!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES