Boek "Lankes"

Boek “Buurtschap Lankes”

Incido was tot Oktober 2022 gevestigd in het buurtschap Lankes, dat ligt het buitengebied van Volkel in de  toenmalige gemeente Uden (inmiddels Gemeente Maashorst). Ter ere van haar 50-jarig jubileum besloten de bewoners van het buurtschap de handen ineen te slaan: de geschiedenis van het buurtschap en haar huidige bewoners zouden in het boek “Buurtschap Lankes” vast worden gelegd.

Auteurs Piet Fennes en Ria Egelmeer zochten contact met fotograaf  Cor van Dooren en vormgeefster Christel van de Locht. Waarmee het schrijven, fotograferen en vormgeven van het boek geheel in handen lag van Lankes-bewoners!

Advies en meedenken

Incido, destijds gevestigd aan Liessentstraat 11(*) in het buurtschap, hielp de makers van het boek met de begrotingen, de opties en mogelijkheden. Daarmee lag ook dat stuk van het boek in handen van Lankes-bewoners.

Uiteindelijk resulteerde deze samenwerking in een prachtig gebonden boek, compleet met leeslintje. Want: wie slaat zo’n het boek nou niet héél graag open op zijn eigen pagina…

Na levering heeft de buurtvereniging de boeken, tijdens een feestelijke bijeenkomst, uitgedeeld aan alle kopers.

Eenvoudige print of professioneel boek?

Met dit boek is een zeer fraaie productie afgeleverd. Professioneel van inhoud tot uitvoering. We zien vaak dat dergelijke producties (van bijvoorbeeld andere buurtverenigingen) in een veel minder professionele uitvoering of kwaliteit worden uitgebracht. Dat komt meestal door gebrek aan markt- en productkennis, waarover Lankes, in de “persoon” van Incido, wel beschikte.

Eigenlijk is dat heel zonde, want dat levert niet eens persé een kostenvoordeel op. Stelt u zich eens voor: een héleboel gedoe, een hoop kosten en toch een mager resultaat… dat is toch zonde? Incido beschikt over de kennis en kunde om voor iedere vereniging het beste resultaat uit de uit te geven euro te persen.

Dus we roepen iedereen met een boek-wens op, om eens bij ons te komen ‘buurten’! Wij stellen ons graag beter aan u voor. Want, buur of niet, wij staan altijd voor u klaar! Houdt er wel rekening mee dat Incido inmiddels verhuisd is, maar niet verder dan een steenworp afstand van buurtschap Lankes.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES