Boek "Lankes"

Boek “Buurtschap Lankes”

Incido is gevestigd in het buurtschap Lankes, dat ligt het buitengebied van Volkel in de gemeente Uden. Ter ere van het 50-jarig jubileum besloot dit buurtschap de handen ineen te slaan om de geschiedenis van het buurtschap en haar bewoners in het boek “Buurtschap Lankes” vast te leggen. Auteurs Piet Fennes en Ria Egelmeer zochten contact met fotograaf  Cor van Dooren en vormgeefster Christel van de Locht. Waarmee het schrijven, fotograferen en vormgeven van het boek geheel in handen lag van Lankes-bewoners!

Advies en meedenken

Incido, gevestigd aan Liessentstraat nummer 11, hielp de makers van het boek met de begrotingen, de opties en mogelijkheden. En uiteindelijk resulteerde dit in een prachtig gebonden boek, compleet met leeslintje. Want: wie slaat het boek nou niet héél graag open op zijn eigen pagina… De buurtvereniging heeft de boeken tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgedeeld aan alle kopers.

Eenvoudige print of professioneel boek?

In vergelijking met andere buurtverenigingen, is een zeer fraaie productie afgeleverd. We zien vaak dat dergelijke producties in een veel minder professionele uitvoering of kwaliteit worden uitgebracht. Door gebrek aan kennis, die wij wel hebben! Heel erg jammer, want dat levert niet eens persé een kostenvoordeel op. Stelt u zich eens voor: een héleboel gedoe, een hoop kosten en nóg een mager resultaat… dat is toch zonde?

Dus we roepen iedereen met een boek-wens op, om eens te komen ‘buurten’ bij Incido! Wij stellen ons graag beter aan u voor. Want, buur of niet, wij staan altijd voor u klaar!

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES