Welkomstmapje GGD West Brabant

Welkomstmapje GGD voor nieuwe medewerkers

Met dit welkomstmapje voor GGD West Brabant zorgt onze klant Schwung Reclame, en daarmee de GGD, voor een warm, speels en toegankelijk “welkom” aan de nieuwe medewerkers van de GGD West Brabant.

Hartelijk welkom in een slimme vorm

Dankzij de gestanste vorm ontstaat een eenvoudig mapje, met daarin 18 kaartjes. De nieuwe medewerker ontvangt het mapje mét een welkomstkaart. Daarop wordt de nieuwe collega van harte welkom geheten: “Wat gaaf dat je bij ons komt werken!“.

Doordachte inhoud

De individuele kaartjes dienen elk hun eigen doel. Zo zijn de eerste paar kaartjes bedoeld als houvast voor de eerste dag: je eerste werkdag, maak kennis met het hoofdkantoor. Daarna treft de collega een aantal kaartjes aan voor week 1, oplopend naar week 6-12, waarin diverse onderwerpen aan bod komen. Denk aan de interne servicedesk, Sharepoint, de GGD Academy, etc.

Het allerlaatste kaartje vraagt naar je ervaringen in je eerste 100 dagen. Met daarbij het verzoek om te laten weten hoe die waren. Te bespreken in je team en te delen via Sharepoint!

Drukken, stansen, vullen

Dit gaaf bedachte Welkomstmapje voor GGD West Brabant wordt door ons gedrukt en gestanst. Zo ook de separate kaartjes. Deze vergaren we in de juiste volgorde, zetten de mapjes in elkaar en vullen deze. Aangezien de klant zelf nog iets wil toevoegen, leveren wij de zelfklevende sluitzegels los bij.

Uw nieuwe collega’s hartelijk ontvangen?

Vanzelfsprekend leunen wij ook voor interne bedrijfscommunicatie op partners, zoals het bureau waarvoor wij deze mapjes produceren. Zelf zijn we creatief genoeg voor een welkomstpakket. En samen met onze partners kunnen we u helemáál in de overtreffende trap helpen.

Aldus: hartelijke interne communicatie, voor nieuwe of bestaande medewerkers: wij weten er wel raad mee! Overweeg een gesprek met ons. Dat kost u niks en daar kunnen de eerste mooie ideeën al ontstaan! Bel of mail gerust, dan kunnen we grondig kennismaken.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES