trustlube isometrisch papier header

Isometrisch tekenpapier voor Trustlube

Voor onze klant Trustlube (smeersystemen) maakten wij blocks met isometrisch papier op formaat A4. Dit isometrisch tekenpapier voor Trustlube bevat een patroon van verticale én schuine lijnen onder een hoek van 30 graden. Hierdoor ontstaat een patroon van gelijkmatig verdeelde driehoeken die in een specifieke hoek ten opzichte van elkaar staan. Dit patroon vergemakkelijkt het handmatig tekenen van onder anderen 3D-objecten in het platte vlak. Voor meer informatie over isometrie klikt u door naar https://www.incido.nl/isometrisch-papier/

Leidingen voor smeervet

Het met de hand ontwerpen of tekenen van ruimtelijke (3D-)elementen op een plat vlak kan een lastige aangelegenheid zijn. Nog steeds worden op deze wijze handmatig ontwerpen gemaakt, op locatie. Zoals onze klant Trustlube, gespecialiseerd in smeersystemen voor onder anderen de Maritieme sector, de Mijnbouw  en de Industrie.

Isometrisch papier is behulpzaam bij het ontwerpen van bijvoorbeeld leidingen die vet transporteren. TrustLube ontwerpt, produceert en installeert automatische smeersystemen, zodat de juiste smeermiddelen in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd, op de juiste plek aan worden aangebracht. Met een block isometrisch tekenpapier voor Trustlube op schoot, kan snel en eenvoudig een schets worden gemaakt van de leidingen. Dit maakt het eenvoudiger voor technici en ingenieurs om de tekening te gebruiken voor bijvoorbeeld de omzetting naar een uitgewerkt CAD-ontwerp.

Voor wie

Uiteraard maken meerdere beroepsgroepen gebruik van isometrisch papier vanwege de specifieke eigenschappen en voordelen die het biedt bij het tekenen en ontwerpen van driedimensionale objecten en constructies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

  • Architecten (ontwerpen van gebouwen, huizen en andere bouwwerken)
  • Technisch tekenaars (werktuigbouwkunde, elektrotechniek en bouwkunde)
  • Grafisch ontwerpers (3D-illustraties, product-verpakkingen en andere ontwerpen)
  • Kunstenaars (als hulpmiddel om schilderijen extra diepte en dimensie te geven)
  • Studenten van technische vakken zoals hierboven genoemd, bij het maken van opdrachten

trustlube isometrisch papier

Isometrisch papier met logo

Incido is professional in het vervaardigen van kopgelijmde tekenblocks – waaronder isometrisch tekenpapier! De opmaak van isometrisch papier verzorgen wij in eigen studio, geheel naar de wensen van de klant. Dus, met eigen logo, binnen de bestaande huisstijlvoorschriften. En naar wens met ruimte voor een stuklijst, richtingspijlen of andere data.

Alle soorten en maten teken- en ontwerp papier

Natuurlijk is ontwerp en drukwerk mogelijk in alle vormen en afmetingen. Of het nou gaat om ontwerppapier of bijvoorbeeld standaard notitieblokjes of schrijfblokken. Het is altijd in de huisstijl van uw organisatie te ontwerpen en drukken!

Belt u ons gerust even voor nader advies, dan nemen we uw wensen en al onze mogelijkheden met u door!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES