Bedrukte zorgkleding

Bedrukte zorgkleding voor Chiropractie Den Bosch

Voor de praktijk voor Rugzorg en Chiropractie Den Bosch regelen wij de bedrukte zorgkleding. In dit geval op basis van door klant aangeleverde doktersjasjes, in de hoogst-haalbare print- en drukkwaliteit.

Technisch advies

Een nieuw ontwikkeld logo levert soms flinke uitdagingen op. In full colour offset drukwerk, op papier, kan bijna alles qua kleuren. Maar het bedrukken van kleding is even iets anders. Kan dat in full colour? Zeefdruk is daarvoor niet de aangewezen methode. Digitaal full colour dan? Kan prima, maar ook met beperkingen…

Oplossing

Gezien het (technisch) uitdagende ontwerp en vorm van het nieuwe logo van Rugzorg Chiropractie Den Bosch, hebben we deze uiteindelijk opgesplitst in twee delen;

  • Een full colour gedeelte voor de verlooptintjes, geprint dus
  • Een één-kleuren gedeelte voor de volle kleuren, in zeefdruk

Met deze oplossing kreeg onze klant “the best of both worlds“.

Meedenken in kostenbesparing

We drukten en printten van beide delen een aantal tranfsers, welke we keurig op voorraad hebben liggen. Vanuit die voorraad “sealen” we op afroep de logo’s op de periodiek aan te leveren jasjes. Op deze manier zijn de relatief hoge opstartkosten van het drukken en printen mooi uitgesmeerd over een hoger aantal transfers. Hierdoor hoeft de klant niet meteen alle jasjes in één keer te “bedrukken”!

Kleden wij u samen mooi aan?

De meest-creatieve, kostenbewuste en dus beste keuze maken we samen. Wij denken mee en adviseren. En u, de klant, beslist op basis van de mogelijkheden die we voorleggen. Anders gezegd: we kleden ons advies begrijpelijk in – en daarna uzelf en uw collega’s mooi aan!

Interesse gewekt? Bel even, dan spreken we uw vragen en wensen door.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES