Speciale ringband voor offertes

Speciale ringband voor offertes

Om extra op te vallen met uw presentatie of offerte, adviseren wij nog steeds om deze fysiek aan de prospect of klant te verstrekken. Dat kan óók ter aanvulling op digitale communicatie. Hierdoor kom je nooit “met lege handen” en het blijft zeker nóg beter hangen bij de ontvanger. Natuurlijk verpakt u uw voorstel op een fraaie en opvallende wijze, evenals onze klant Schwung Reclame met deze speciale ringband voor offertes!

Lange strook drukwerk

Deze ringband heeft diverse productiestadia doorlopen. Omdat onze klant haar documenten liggend presenteert, diende ook de ringband liggend te worden uitgevoerd. En door de wens om hem te maken uit drie panelen ontstond de noodzaak tot het drukken van een lange strook, waardoor we waren aangewezen op een grootformaat drukpers!

Drukwerk

Het zilverfolie is aangebracht als koudfolie, dat we inline (dus: in één doorgang) kunnen drukken op de drukpers. Dankzij deze efficiënte werkwijze bespaarden we voor de klant productietijd én geld. Na het drukken zijn de drukvellen voorzien van matlaminaat, wat een extra luxe uitstraling geeft.

Ringbandproductie

Na drukken zijn de drukvellen geplakt op bordkartonnen platen (we noemen dat cacheren), welke reeds waren voorzien van rillijnen of gutslijnen (afhankelijk van de wensen van de klant). Gezien het verfijnde karakter van deze productie, hebben we de klant geadviseerd om te werken met gutslijnen. Daardoor ontstaat een strakke, rechte hoek bij de vouwlijnen. Zodra de drukvellen waren aangebracht, hebben we de mappen voorzien van het ringmechaniek. Dit gebeurt door het metalen mechaniek met een soort klinknagels door het bordkarton heen te bevestigen.

Sluit-elastiek

Als extraatje wenste onze klant een elastieksluiting waarmee de mappen netjes dicht blijven. Een dergelijk elastiek, dat we in meerdere kleuren kunnen leveren, brengen we aan door twee ponsgaatjes in de ringband. De elastieken worden voorzien van een eindstopje.

Vanwege de uitstraling hebben we deze elastieken aangebracht alvorens te cacheren! Daardoor is aan de binnenzijde uitsluitend een kleine, niet storende verdikking te zien.

Industriële oplossingen

Het productietraject van deze ringbanden laat niet alleen zien hoe een goed idee nog mooier en netter kan worden uitgevoerd door simpelweg van onze (markt-)kennis gebruik te maken. Het illustreert óók onze dienstverlening voor reclamebureaus. We kennen de markt, kennen de mogelijkheden en kopen in bij de meest efficiënte en effectieve producent.

Daarnaast begeleiden we het traject van A tot Z, waardoor de klant daar werkelijk géén omkijken naar heeft. Incido is volledig ingericht op het adviseren en produceren van bruikbare, betaalbare en creatieve oplossingen.

Neem gewoon die telefoon ter hand of kruip achter uw computer en bel of mail ons voor gedegen advies en hulp!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES