Boek “Adios Labor”

Wat een prestatie! In een half jaar tijd een oceaanwaardig zeilschip bouwen en er vervolgens alle wereldzeeën mee bedwingen.
Henry Engelaer deed het. En schreef er vervolgens dit prachtige boek “Adios Labor” over. Een boek over een ongelooflijke missie, die zeker velen zal inspireren!

Advies rondom het drukwerk

Wij (Incido) gaf het fysieke boek glans door het met met een nagelnieuwe technologie te “drukken”; inkjet! Een digitale productie dus. De printkwaliteit ligt hoog, met als eindresultaat een een zeer representatief en professioneel boek. Daarnaast is digitaal drukken ideaal om lagere oplagen (vanaf één exemplaar!) vlot en betaalbaar te produceren.

Het boek “Adios Labor” is in een éénmalige oplage geproduceerd, in een aantal dat schreeuwde om digitale productie.
Er was dus géén sprake van POD (Printing On Demand), wat uiteraard ook prima had gekund.

Uw eigen boek: alle hens aan dek?

Heeft u ook grootse plannen, zoals het schrijven of samenstellen van een boek, waarvoor er nog veel water door de zee moet? Vergeet niet dat niets onmogelijk is, als u onze hulp inroept. Bel ons voor een oplossing en wij gaan voor u met gehesen zeilen aan de slag U krijgt advies en tips, een passend voorstel, eventueel alternatieven en uiteindelijk altijd een prachtig eindresultaat!

Neem dus gerust contact met ons op voor extra hens aan dek.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES