Boek en scheurkalender "Crisis"

Boek en scheurkalender “Crisis”

Medio dit jaar brachten besparingsdeskundige Marieke Henselmans en econoom Erica Verdegaal het boek “Crisis! Wat te doen?” met de ondertitel “van rood naar groen” uit. Daar is recent een bijpassende scheurkalender voor 2021 bij gekomen! Hiermee is een geweldige combinatie van boek en scheurkalender “Crisis, wat te doen – van rood naar groen” ontstaan. Deze laat zich het beste omschrijven als “…dé dagelijkse vitaminepil voor je geldzaken in crisistijd!”.

Henselmans als gewaardeerde klant

Marieke Henselmans is een goede bekende van Incido; we produceerden reeds meerdere van haar boeken. Meestal gebeurt dat in samenwerking met onze gewaardeerde klant uitgeverij Genoeg. Deze eerste samenwerking tussen de dames Henselmans en Verdegaal heeft als vruchtbaar resultaat dus het boek en scheurkalender “Crisis” opgeleverd. En wij zijn natuurlijk apetrots, dat ook deze producties weer door ons mochten worden geproduceerd!

Boeken en kalenders: onze rol

Van zowel het boek als de scheurkalender verzorgden wij uiteraard alle advisering, de begeleiding/productie en levering van het drukwerk. Het boek was voor de klant niet echt heel “spannend” meer; Marieke schreef er talloze. Bij een kalender spelen uiteraard heel andere (technische) zaken een rol dan bij boeken. De productie ervan is redelijk specialistisch. Uiteraard omvat ons netwerk de perfect-passende producenten om ook scheurkalenders effectief en efficiënt te produceren! We adviseerden Marieke en uitgeverij Genoeg dus bij het ontstaan van de kalender.

Zelf aan de slag? Voorkom een persoonlijke crisis!

De mogelijkheden bij Incido zijn legio, zoals te lezen is in de talloze berichten op onze website. Wilt u zelf een boek (gaan) schrijven of samenstellen? Roep! Of denkt u zelfs aan een kalender, in welke vorm dan ook? Bel! We denken met u mee, helpen, adviseren, begroten, vormgeven, produceren en distribueren.

Voorkom dus een persoonlijke crisis en neem gewoon even contact met ons op!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES