Boek “Ginaf – De gebroeders Van Ginkel”

Ton Spaansen en Nico van der Wel hebben een nieuw boek over GINAF gemaakt, te koop bij oa Willem Kuiper. In dit filmpje een voorproefje van het boek en mijn eerlijke mening.https://youtu.be/9lGl90OWvvQ

Geplaatst door Kippersite nederland op Dinsdag 23 april 2019

Wederom een prachtig gebonden boek “Ginaf” van Ton Spaansen, voormalig chauffeur en later directeur van familiebedrijf Ginaf. Het boek werd door Ton samengesteld in samenwerking met Nico van der Wel.

Over het boek

In 1948 startten de broers Adrie en Wuf van Ginkel het bedrijf Gebroeders van Ginkel in Ederveen. De bedrijfsnaam GINAF staat voor van GInkels AutomobielFabrieken. Inmiddels staat het merk GINAF wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige vrachtwagens voor speciaal- en zwaartransport. Het boek geeft een goed beeld van de geschiedenis van GINAF Trucks en de wijze waarop de Van Ginkels en Van Ginkel Trucks in beweging zijn gebleven. Men zegt hier zelf over: “dit is het verhaal van (ruim) 25 jaar sleutelen aan toekomstbestendige vrachtwagens”.

Uw eigen boek professioneel geproduceerd

Incido verzorgde het kwaliteitsdrukwerk voor dit innovatieve Nederlandse bedrijf. Waardoor de hele geschiedenis op een professionele en hoogwaardige manier over het voetlicht wordt gebracht.

Wat dat is, kwaliteitsdrukwerk?
Dat is niets minder dan het met zorg en aandacht produceren van het product.

Uw boek óók professioneel over het voetlicht? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor onze hulp en we luisteren aandachtig naar uw wensen!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES