boek-grill-chill-home

“Geen personeelsfeest”? Of “een feestje voor het personeel”…

Met de kin op de borst en een traan over de wang je personeelsfeest overslaan? Omdat Corona nou eenmaal de wereld over wil nemen?? Maar natúúrlijk niet! Samen met je vaste evenementenbureau (zoals in dit geval onze klant, het inmiddels opgeheven evenementenbureau Mannen van Rijnland) maak je een prachtig boek Grill & Chill @HOME. En de Mannen laten zich natuurlijk adviseren door hun vaste drukwerkadviseur… Juist, Incido!

Een evenement kan ook thuis

De jaarlijkse borrel- en familiedag kon ineens niet meer plaatsvinden. Corona vereiste voorzichtigheid en omzichtigheid en ondanks maatregelen wilde niemand risico’s nemen…
Maar een leuk evenementje bij iedereen thuis organiseren kan natuurlijk wél! Met een echt boek, dat deze bijzondere periode beschrijft en daarnaast veel positiviteit brengt.

Boek Grill & Chill @HOME

In dit bijzondere boek vraagt Gooskens Hout met haar boek Grill & Chill @HOME aandacht voor de periode waarin Corona het leven in zijn greep hield. Over het bedrijf, over de gevolgen en met herinneringen aan een tijd waarin een evenement nog live was. Een hart onder de riem en tegelijkertijd, met heerlijke en ludieke barbecue-recepten een praktische BBQ-gids. Een geweldig kadootje om weg te geven – maar vooral te krijgen. Hart onder de riem en kolen op het vuur!

Een vuurtje ontsteken voor relaties of personeel?

Het advies over de uitvoering van het boekje kwam vanzelfsprekend van ons. Het meest praktische (en efficiënte) formaat, maar vooral ook het papieradvies. Is hout je business? En een barbecue je onderwerp? We adviseren een stevig papiertje. Niet gladjes – maar stoer. Zorg voor een pittig drukbeeld en zet dat dikke papier maar eens lekker vol met inkt!

Aldus… ook jullie bedrijf zaagt van dik hout geen planken? Dan mag ook jullie boek er prachtig uitzien. En juist dáárin denkt Incido volop mee! Neem dus even contact met ons op, dan sparren we erover. Geen treurwilg maar de beuk erin!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES