Kabelhoezen

Kabelhoezen: beschermen kabels en slangen

Tussen een vrachtwagencabine en de trailer bevinden zich vele kabels en (lucht)slangen. Deze bekabeling dient voor zaken als de besturing van de trailer, de aansturing van de verlichting, etc. Kortom, een hele bundel zwiepende kabels, die men vanzelfsprekend in toom wil houden. Onze klant Nooteboom Trailers uit Wijchen bindt met onze maatwerk kabelhoezen deze gewenste bescherming rond de kabelbundels.

Gevaar en beschadiging

Tijdens de transporten kunnen de slangen en kabels ten eerste losslaan. Ten tweede kunnen ze kapot schuren, bijvoorbeeld als gevolg van trillingen, of door de invloeden van weer en wind. Het gevolg daarvan is het uitvallen van functies van de trailer! Ook kunnen er storingen optreden of erger nog: er kunnen gevaarlijke wegsituaties ontstaan.

En ten derde: het is niet fraai, die losse zwiepende slangen.

Bescherming door kabelhoezen

Doordat wij gebruik maken van zeer taai zeildoek als basis voor deze kabelhoezen, worden dergelijke situaties voorkomen.

Het rode zeildoek bedrukken we in de kleur wit (in zeefdruk), met het logo van de klant. Hierdoor ontstaat een nette uitstraling, die past bij de kwaliteit van Nooteboom Trailers. We voeren de hoezen dubbellaags uit, waardoor ze nog duurzamer worden.
De roestvrijstalen metalen ringen links en rechts van de kabelhoezen hebben twee functies;

  • Ze houden de twee lagen zeildoek bijeen
  • De klant gebruikt deze ringen om de hoezen te bevestigen

We leveren de beschermhoezen op rollen van 28 meter lengte. De klant snijdt de benodigde lengte zelf af. Vervolgens slaat men de hoes rondom de kabels en slangen.

Met behulp van tie-wraps worden alle tegenover elkaar liggende ringen vastgezet. Op deze manier is de hoes eenvoudig te verwijderen voor onderhoud en inspectie, en… nét zo eenvoudig te hergebruiken!

Industriële oplossingen

Deze kabelhoezen zijn een goed voorbeeld van onze inkoopcreativiteit. Onze grafische inkoop gaat duidelijk vele malen verder dan het verzorgen van drukwerk! Uitdagingen liggen voor ons JUIST in het vinden van een bruikbare, betaalbare en creatieve oplossing voor de problemen waar onze klanten tegenaan lopen.

Een duurzame industriële oplossing vinden we óók samen met u! Dus schroom niet en bel of mail ons voor oerdegelijk advies.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES