Drukwerk advies2023-05-03T16:25:18+02:00

Drukwerk advies

Uw wensen uitgewerkt in een drukwerk advies

Drukwerk advies is voor ons geen onderdeel van het grafische vak, maar het voortraject waarbij uw belangen en wensen voorop staan. Wij weten wat er kan, zeker ook wat er niet kan maar vooral: waar de nuances liggen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Drukwerk advies op alle niveau’s

Voor de productie van eenvoudig drukwerk tot uiterst complexe grafische producties bent u bij Incido aan het juiste adres. Drukwerk advies overstijgt bij ons de moeilijkheidsgraad. Wij kunnen u altijd verder helpen!

Van eenvoudig tot zeer complex drukwerk

Voor het drukken van eenvoudig drukwerk kunt u terecht bij vele aanbieders. Daarbij kunnen zowel de fysieke lokale als regionale drukker u van dienst zijn. Men zal desgevraagd meedenken over zaken als papiersoort en het aantal drukkleuren. En in beperkte vorm ook over druktechnieken, uiteraard alleen voor zover aanwezig binnen de eigen drukkerij. Echter, realiseert u zichzelf dat ook bij eenvoudig drukwerk het onafhankelijk advies van Incido u kan helpen. Daardoor kunt u het zichzelf in ieder geval makkelijker maken.

Maar wordt het drukwerk complexer, of het vraagt om andere druktechnieken, dan is gedegen drukwerk advies zéker van groot belang! Immers; een drukker start gewoon graag met het maken van uw drukwerk. Maar Incido start met het volop stellen van vragen. Dat heeft vaak een technische achtergrond, bijvoorbeeld om de juiste specificaties in te kunnen schatten zonder dat we u met deze technische details lastig hoeven te vallen.

Drukwerk advies en voorstel

Aansluitend aan ons gesprek, waarin wij u al mondeling voorzien van zoveel mogelijk advies, ontvangt u een voorstel. Geheel gebaseerd op feiten, technische mogelijkheden en praktische haalbaarheid. Incido gaat niet uit van een standaard papiersoort die we toevallig hebben liggen en ook niet van een drukpers die we toevallig hebben staan. Neen, het gaat om de specificaties die het beste aansluiten op uw wensen en/of eisen. In ons voorstel treft ons toegelichte advies, inclusief prijsopgaven van de besproken opties en mogelijkheden.

Onafhankelijk drukwerk advies

Zoals gezegd: onze advisering is 100% onafhankelijk.

We gunnen iedereen omzet en opdrachten, maar bovenal gunnen wij onze klanten het allerbeste. Wij willen voor u een passende kwaliteit, de vlotste productie, de beste prijs-prestatie verhouding. En dáár gaan we voor: ALTIJD.

Een drukwerk advies gesprek inplannen?

Voor nadere uitleg over onze advisering, nodigen wij u uit om hier te klikken! Heeft u een grafisch- of drukwerk gerelateerde vraag? Komt u er met uw huidige drukker niet helemaal uit? Of kunt u het door u gewenste product er niet laten drukken? Kreunt uw drukker nét iets te hard bij de door u gevraagde planning –  of laat uw huidige drukker u een beetje zakken?

Belt u ons gewoon. Ons telefoonnummer is (0413) 25 32 25 en de rest van onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant