85 jaar MIVA

23 November 2020 – Vandaag bestaat de stichting Missie Verkeersmiddelen Actie (MIVA) 85 jaar.

MIVA steunt al sinds 1935 kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden, voornamelijk met met vervoers- en communicatiemiddelen. De projecten waarvoor MIVA kiest, richten zich op verschillende ontwikkelingsthema’s zoals kinderrechten, mensenrechten, gezondheidszorg en vrouwen(rechten).

Na 85 MIVA heeft de organisatie nog steeds als missie om lokale pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te ondersteunen. Aardig feitje: inmiddels is MIVA het enige doel in Nederland dat zich richt op ondersteuning voor vervoersmiddelen!

Projecten

Goede voorbeelden van projecten zijn het doneren van een fietsbibliotheek in Bangladesh en een motorfiets voor een pastoor in Rwanda. Ook geweldig is de pick up voor Mario uit Guatemala, waarmee hij kinderen met een handicap kan bereiken. Hij helpt hen bij het volgen van speciaal onderwijs.

Actualiteit na 85 jaar

MIVA is al jarenlang van onschatbare waarde voor het bereiken van bijzondere bestemmingen. Dit dankzij haar partners en trouwe donateurs. MIVA schuwt de actualiteit niet en beweegt mee met de tijdgeest. Zo worden bijvoorbeeld de vervoers- en communicatiemiddelen van MIVA momenteel extra ingezet in de strijd tegen Corona.

De rol van Incido

Sinds september 2003 is Incido zeer nauw betrokken bij MIVA. Wij ondersteunen de organisatie met;

…rondom drukwerk, mailinghandling en de postale verwerking van diverse acties.
Wij richten onze ondersteuning altijd op een goede balans tussen kwaliteit en kostenbesparingen, omdat ook wij weten dat er op die manier des te méér geld overblijft voor de doelstellingen!

Wij feliciteren MIVA en haar medewerkers met het 85-jarig jubileum vol goed werk!

Meer weten?

Ben je benieuwd naar het goede dat MIVA in 85 jaar verrichtte? Neem dan een kijkje op www.miva.nl
Of doneer als u de organisatie ook wilt ondersteunen: https://www.miva.nl/doneren/

En voor nóg meer goed werk kun je natuurlijk ook op de website van Incido terecht – of bel ons even!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES